Youtube | VloggAnonym    •     •  

Hej
För mig själv så vänder redan på varje krona och sliter sönder mig
Jag handlar för 500 kr per månad
Jag hamnade på sjukhuset nyligen då var undernärd så nu får näringsdryck gratis utskriven så sparar pengar på mat
Min granne kör på tygblöjor det blir en del tvättad men mindre sopor
Hon har 5 barn och köper mycket på Lidl, Willys och har förrådd mycket med toapapper, hushållspapper och mycket annat så hon sparar in pengar mycket
Jag har en gammal stationär dator som håller på paja men har inte råd köpa men har man dåligt så klarar man sig konstigt nog allt.
Jag miste hela min familj i en svår trafikolycka jag överlevde men kämpar igenom allt och tungt inte får hjälp någonstans är hemskt men jag kämpar ändå trots det går inte så bra
Kram

Svar: Men huga det låter inte alls nå bra! Du måste kunna få hjälp av staten på något vis. Socialtjänsten tex så att du åtminstonde får existensminimum att leva på😯. Inte ska det behöva gå så långt att man blir undernärd i Sverige. Beklagar verkligen att du förlorade sin familj det måste vara så fruktansvärt smärtsamt, huga vill inte ens föreställa mig att jag skulle förlora min familj😢.
Kram
Elin Kungsman


Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype