To-do-list vlogg | Huset får en makeover!

 
 
 
Här kommer en liten To-do-list video där ni får se vad vi har haft för oss de senaste 2 veckorna. Vi gör om på nedervåningen och det blev SÅ himla bra! I den här videon gör vi dessutom ett samarbete med Electrolux och provar deras nya trådlösa dammsugare Ultrapower Green. Vad vi tycker om den får ni höra i videon<3.
 


Erika    •     •  

Så mysig vlogg! Så kul med eta inredningsvloggar tycker jag 😄

Svar: Åh vad roligt att du tycker det<3 tack!
Elin Kungsman

Så fint!    •     •  

Så fint det blir! Längtar tills det är dax för oss att börja rusta och fixa! Jag måste bara få fråga vars ni har hittat hyllplanet som sitter på den svarta träväggen? Och är det brunt eller svart? Jag är på jakt efter ett träfärgat mörkbrunt hyllplan men tycker att det är svårt att hitta mörkare än ek.

Svar: Åh tack! och kul att du får lite kli i fingrarna det är ju så himla roligt att hålla på med renoveringar.Hyllplanet är från Ikea och om jag inte minns helt fel så är det svartbrunt. Vi har klyvt det lite för att det ska passa i stålkonsollerna som är från Mio:)
Elin Kungsman


Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype