Tisdag

Godmorgon vänner!
 
Hur mår ni? Vi mår bara bra, nästan för bra till och med! Ni vet den där känslan som infinner sig efter några dagar av total orkeslöshet. DEN energin har jag nu, jag känner mig oövervinnerlig och värdesätter en frisk kropp så himla mycket just idag.
 
Igår började vi dagen på Leos för att låta Alfons göra av med lite överskottsenergi som han har samlat på sig under våra nästan 2 veckor av sjukdom. Efter det åkte vi in till IKEA och åt lunch, varpå Alfons och Malve somnade efter maten och vi fick möjlighet att gå runt på köksavdelningen UTAN stress eller jäkt (guldvärt!). Jag gick runt och kollade på olika bänkskivor, köksluckor och handtag i lugn och ro och det var så himla mysigt. Vi loggade även in på vår profil i planeringsverktyget och gjorde lite ändringar på vår köket.
Det är det som är så himla bra med IKEA, att man kan gå in i deras varuhus och hitta inspiration och sedan ändra  det i ritningen tills man är 100% nöjd.
 
På kvällen åkte vi förbi mitt gamla gym och förnyade mitt gymkort så nu kan jag äntligen ta tag i träningen på allvar och ska faktiskt riva av ett träningspass idag när Alfons är på föris. 3 pass i veckan är mitt mål och det passar ju kanon att få till dem när A är på förskolan eftersom han går tis-tors varje vecka och jag gillar att träna på förmiddagarna under vardagarna eftersom det inte är så mycket folk. Win win med andra ord.
 
 
Jag hoppas ni alla får en kanonbra dag!
Puss
 
Ett helvitt kök.
 
Svarta luckor och gulddetaljer.
 
Vitrinskåp hela vägen upp till taket, så fint!
 
 Grått kök är ju himla fint det också.
 
Så mycket val! Men tror vi kör svarta handtag och lite gulddetaljer på överskåpen.
 
 


Malin    •     •   http://slagbrand.blogg.se

Får du ha med Malve på gymmet när du tränae? :)

Svar: Det finns inga regler om att han inte får följa med men han är med Björn när jag tränar:). Björn jobbar ju skift så den här veckan tex så börjar han jobba på fredag natt:)
Elin Kungsman


Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype