Ny bil

Vi(läs: Björn) har bestämt att det är dags att byta bil. Han har fått nog. Fyrhjulsdrift är ett måste där vi bor och därför är det dags att sälja den bil vi har idag. Vi ska försöka samla krafter och städa ur den samt åka och ge den en biltvätt för att kunna lägga ut och sälja den.
De bilarna vi (läs: återigen Björn) har kollat på är följande:
 
Volvo XC70 (2015)
 
Det lutar mest mot denna just nu..
 
Audi A6 Avant S-line (2013)
 
Denna har vi också kollat på..
 
 


Malin    •     •   http://slagbrand.blogg.se

Vad har ni för bil nu? :)

Svar: Det är en Volvo V70 R-design 2013 D4 (viktig info enl Björn haha!) med framhjulsdrift, icke optimalt i norrland kan jag säga:P. Däremot är det ju en kanonbra familjebil i övrigt:).
Elin Kungsman

Emma    •     •  

Först och främst, tack för en sån fantastisk youtube kanal och blogg som man får följa dig och din familj genom. Älskar det!

För det andra.. rekommenderar starkt Volvo XC70. Jag och min sambo köpte en nyligen och det är de bästa beslut vi gjort. Så stor och rymlig med stort bagage som gör att de mesta får plats. Guldvärt med fyrhjulsdrift nu i vintertider och det är även skönare att komma "lite" högre upp då bilen är lite högre än vanliga, antagligen tack vare cross country känslan. Även en härlig bil att köra längre sträckor med då sambon pendlar en timme till jobbet och vi har en bit till våra närmaste familjemedlemmar. Toppen bil med andra ord! =)

Svar: Åh tack Emma det värmer att höra<3!
Jag röstar verkligen på Volvo Xc70 då den känns lite högre och jag gillar också känslan av att komma upp lite när man kör. Det känns som man får bättre sikt på något vis? Låter även bra att den är skön att köra längre sträckor med då många av mina vänner och familj bor spridda över landet så det är ett stort plus!<3.
Elin Kungsman

Hanna    •     •  

XC70 alla gånger! :) Vi är super nöjda med våran som är från 2014 och passar oss riktigt bra då vi bor på landet och det inte alltid är plogat när man ska åka iväg, går alltid att ta sig fram med den. :)

Svar: Ja det känns som att det lutar mot den allra mest just nu:) för jag gillar den mest av bilarna vi tittat på haha!
Elin Kungsman

Myh    •     •   http://lifeofmyh.blogg.se

Om ni vill slänga in en joker så kan jag rekommendera Subaru outback. Jag älskar vår! Stor och rejäl plus att det är fyrhjulsdrift. Bagageutrymmet är toppen och man får gott och väl plats med bilstolar :)

Svar: Googlade på den då jag aldrig hört om den förut och den är ju väldigt snygg! Björn vill dock bestämt ha en volvo eller en Audi haha! Jag hade absolut kunnat tänka mig en Subaru Outback!
Elin Kungsman


Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype