Måndag

Godkväll på er!
 
Har ni haft en bra måndag? Jag började den här dagen med en rejäl magvärk och ,ursäkta, sprutbajs.. har haft ont i magen till och från under dagen men har normalt bajs? Så magsjuka är det inte men kan inte alls komma på vad jag kan ha ätit som varit dåligt?
Hoppas alla symptom är borta tills imorgon så att jag kan träna när Alfons är på föris.
 
Den här veckan är planen att boka bankmöte och köpa ett vitrinskåp typ. Jag skulle hemskt gärna vilja investera i nya träningskläder också men har inte hittat några som jag verkligen gillar. Träningskläder är generellt rätt dyrt så vill verkligen att det ska kännas 100 när jag väl beställer.
 
Jag hoppas ni alla har fått en bra start på veckan!
Puss
 
Såhär har jag spenderat större delen av min dag;). Malve är en sån solstråle och Alfons har varit så himla tillfreds idag. Inge trots alls och han har pratat maaassor. Det känns som att det borde släppa helt när som.Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype