Måndag

Godmorgon ny vecka och hej på er!
 
Nu är jag helt frisk. Nåväl lite hårda snorkråkor består men i övrigt frisk så idag ska jag kila iväg till gymmet och skaffa mig ett gymkort. Jag har bestämt mig. Nu är det slut på slappandet. Jag ska bli stark,smidig och pigg igen.
 
Jag har även börjat meditera och jösses vad häftigt det är! Jag skapade ju ett konto på headspace och kör lite lätt med 3minuters programmet per dag och jag känner i hela kroppen att det här verkligen är nyttigt för mig, så glad att jag tog tag i det och kommer absolut att fortsätta.
 
 Imorgon börjar Alfons på förskolan igen efter flera veckors uppehåll och det känns verkligen som att han behöver det. Miljöombytet och att få komma bort från oss några timmar i veckan gör honom bara gott. Sen är det himla skönt att få lite avlastning också så att jag kan köra igång med träningen på allvar och även komma in i städrutinerna igen. Jag har sagt det förr och säger det igen, jag tycker förskola är KANONbra.
 
Jag hoppas ni får en kanonbra start på veckan!
Stor kram
 
Jag älskar verkligen den här bilden på mig och Malve  Det är så himla mysigt när han lutar sin lilla panna mot mitt ansikte och gosar in sig  Bästa som finns!
 
 Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype