Kök + tegel = sant

Bildkälla: HÄR.
 
Bildkälla:HÄR.
 
Bildkälla:HÄR
 
I vårt kök är en stor del av den ena väggen en murstock och den har idag en yta av puts och är vitmålad. Den putsen vill jag knacka bort och ta fram det fina teglet som är under. Jag tror att det kommer addera den där extra karaktären till vårt kök. Jag gillar det råa i tegel och jag tycker att det gör sig bra i ett kök, speciellt med lite industridetaljer, så som stål, glödlampor osv.
 


Sofia    •     •  

Jag har sett flera kök irl (;)) som är svart med tegelvägg men upplever de så mörkt och murrigt. Tänker alltid på en pizzeria. Fattar inte varför haha. MENnu när jag såg dessa bilder! Wooooow när man ser det med vitt! Så fint, och fräscht!

Svar: Ja alltså det kan verkligen bli väldigt murrigt med svarta luckor och tegel om man inte tänker på väggfärg, bänkskiva osv. Jag tror verkligen att jag kan få till min vision utan att det blir en pizzeriakänsla haha men fattar precis vad du menar;).Och JA det är superfräscht med ett vitt kök och tegel också<3
Elin Kungsman


Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype