Frågor & svar

Vad har du emot Gabriella Joss?
 
 
 Svar: Jag vet inte riktigt varför den här frågan har uppstått men jag kan ju börja med att säga att jag inte känner henne alls mer än att jag sporadiskt läser hennes blogg. Jag har aldrig träffat henne och kan därför inte tycka illa om henne eller vad man ska säga?. 
Det enda jag kan ha en åsikt om är ju saker hon skriver om eller på annat sätt förmedlar i sin blogg och vissa saker håller jag med om till 100% och kan relatera till medan jag kan ha en helt annan åsikt/känslor/erfarenhet om andra saker och det är ju helt OKEJ. Alla behöver inte tycka likadant.
Jag tycker tex att den där busringningsincidenten  till hennes väninnas make( och allt hon skrev om sin vän efteråt på sin blogg)  var otrevlig läsning/lyssning men samtidigt har ju inte det något med mig att göra? samma gäller valet att inte vaccinera sina barn men bara för att jag inte hade gjort på det sättet betyder det ju inte att hon är en sämre person än mig eller att jag behöver tycka illa om henne som person?.
Så när jag skriver att jag inte kan förstå vissa val eller att jag tycker att det är konstigt att göra på ett visst sätt så är det helt utifrån min livserfarenhet och mina värderingar och har ju ingenting med henne och hennes liv att göra. Förstår ni vad jag menar när jag skriver så? Ååh tycker att det är så himla svårt att förmedla i text och ord utan att det ska misstolkas eller vridas.
Men summan av allt är iallafall att jag INTE har något emot Gabriella som person utan att jag är av en annan åsikt än henne vad gäller vissa saker som hon förmedlar i sin blogg, och det är väl ändå helt okej? precis som att ni absolut inte måste tycka som jag gör för att läsa min blogg;).
 
 
 
 
 
 


Sofia    •     •  

Vad tycker hon ang vaccin? Har inte hittat va hon tycker och vore intressant att höra ! Tycker så mycket om din blogg Elin! Har själv mycket av samma åsikte som dig så de är kul att följa din läsning/) ha en bra dag/)

Svar: Hon har egentligen bara svarat nej på frågan om de vaccinerar sin son men inte gett en riktig förklaring om varför på sin blogg (vad jag har kunnat hitta), vilket är himla synd! Jag skulle, precis som du, tycka att det var jätte intressant att läsa om hennes tankar och känslor kring frågan i ett eget inlägg men hon verkar inte vilja skriva om det och det måste man ju såklart acceptera<3. så den enda som vet varför är ju Gabriella så det är henne vi får fråga helt enkelt.Vad roligt att du gillar bloggen , det värmer! Tack snälla<3.


Elin Kungsman


Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype