Dag 7

" Ett sommarfest minne"
 
 Jag har så himla MÅNGA roliga sommarfestminnen att det är svårt att bara välja ETT men en kväll jag kommer att tänka på sådär direkt är en spontan Afterwork jag och några arbetskollegor gjorde för några år sen. Den kvällen var bara så himla rolig,konstig och bara BRA! Jag minns den verkligen som en glad och härlig kväll från början till slut och därför tycker jag att den platsar extra bra här:). Vi spelade musikquiz, åkte skateboard, klättrade på fontäner, skjutsade en äldre man på pakethållare med mera.
Om jag inte minns helt fel avslutade vi dessutom kvällen rätt tidigt?
Åh saknar mitt gamla arbetsteam och alla som ingick i det på den tiden:*(..
 
 
 
 


Anonym    •     •  

Alltså om du bara visste hur ofta jag tänker på den där kvällen. Den borde gå till historieböckerna som en av tidernas bästa kväll!

Svar: men eller hur! Den var ju bara bra raaakt igenom<3
Elin Kungsman

Sofie    •     •  

Och Det är alltså jag som är anonym ;)

Svar: haha jag förstod det;)
Elin Kungsman

Joanna    •     •  

Hahaha, jaa så knäpp och rolig kväll! Minns att jag var väldigt bakis dagen efter. Kram!

Svar: Haha js men också en väldigt bra kväll och bra jobbperiod😉 jag var alldeles säkert bakis jag med men det har jag förträngt😂
Elin Kungsman


Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype