Dag 26

"En egenskap jag är stolt över.."
 
Jag har faktiskt rätt många egenskaper som jag är stolt över, om man får lov att skryta lite haha! men en av de egenskaper jag är mest stolt över är min ärlighet, att jag vågar vara ärlig även när det är svårt. Att jag står för mina åsikter när andra kanske inte tycker likadant. Jag är inte en person som stryker någon medhårs för att bli omtyckt utan jag har nog alltid varit lite av en udda fågel ,eller iallafall känt mig som en, och jag har alltid gjort det jag velat oavsett vad andra tyckt om mig/det jag ska göra. På gott och ont.
 Jag uppskattar verkligen när ni VÅGAR säga er åsikt och jag tycker att det är så himla viktigt i ett samhälle som mer och mer pressar människor att tycka likadant för att bli accepterade. Jag är inte en person som kommer flyta med bara för att, tycker jag annorlunda så kommer jag också att säga det. Så är man inte beredd på att få ett ärligt  svar så ska man nog inte heller fråga. Det är iallafall min åsikt. Ställer man en fråga bör man vara beredd på att acceptera att svaret kan avvika från dina egna åsikter och startar man en disskusion bör man också vara beredd på att fullfölja den, såklart på en vettig nivå.
 
Jag respekterar verkligen er och tycker att ni är så himla härliga när ni säger ER åsikt. Jag kommer ALDRIG modifiera mitt kommentarsfält till någon typ av "avguda Elin" plats utan i mina kommentarsfält FÅR man tycka och säga iprincip vad man vill. Rasism, spam,hat osv är såklart inte okej och det är den enda anledningen till att jag har mitt kommentarsfält med godkännande INNAN publicering.
Jag tycker att det är upplyftande när människor har egna åsikter och jag tycker att det gör vardagen lite mer färgstark.
 
Vad har ni för egenskap som ni är extra stolt över?
 
 Jag säger som Alfons, HEJ!. Jag är inte så farlig som jag ser ut och jag älskar när ni kommenterar.Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype