Dag 24

" Något jag vill lära mig.."
 
Förutom att köra bil, vilket jag ändå klarar rätt bra nu förtiden så skulle jag vilja lära mig fota och redigera bilder. Det skulle vara så himla roligt att kunna ta riktigt fina och proffsiga familjebilder. Att kunna fånga de där ögonblicken och göra dem ännu finare! förstår ni vad jag menar då?
Alla yrkesfotografer är så himla duktiga på att få till den där artistiska känslan och sen göra bilderna så himla krispiga och fina när de redigerar dem, utan att de ser överdrivet omgjorda ut. Jag tänker på alla dessa familjebilder/gravidfotograferingar som florerar i socialamedier för tillfället, där det ligger något magiskt filter över dem i olika sköna nyanser<3.
 
 
Efter redigering och före redigering av vardagsfasoner. (bilden är lånad från hennes blogg).Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype