Dag 20

" Mitt nuvarande favoritplagg"
 
 
Jag ÄLSKAR den här toppen!
Jag tycker att den är skön,stretchig,bra längd, amningsvänlig,billig och fin. Den är dessutom i himla bra kvalite! Jag är så ledsen att Asos inte gjort den i fler färger, jag hade lätt köpt den i ALLA.
  Den svarta hittar ni HÄR och den vita HÄR. och de kostar 179kr styck. Jag har den i stl 36.
 


Viktoria    •     •  

Hej! Du skriver ofta att du vill ha egentid med Björn. Nu är ju inte jag någon expert men ni har ju ett guldläge egentligen. Björn är ju hemma väldigt mycket vissa dagar. När Alfons är på dagis och Malve sover förmiddag kan ni ju passa på att ha lite mysiga dejtar. Fniss, fniss. Man får ta varje tillfälle som ges. Skit i renoveringen för stunden. Skillnad med en annan. Här får man vänta på egentid med sambon till framåt 23.00 på kvällen då vi har en 15åring som är nattuggla. De övrig små somnar ganska skapligt. Kram🤗🤗

Svar: Haha ja det hade varit kanon tillfälle men Malve är en sån där bebis som sover sjukt lite dagtid. Vi brukar passa på att få mycket vardagsbestyr undanröjt när A är på föris så vi slipper pyssla med sånt när han är hemma och jag försöker få min träning gjord då också, så vi har verkligen varit dåliga på att prioritera OSS eller vad man ska säga;) så dina tips är inte helt galna;).Våra barn har en nattuggleperiod just nu och somnar inte fören vid 22 vissa kvällar *puh!*.
Vi har sagt att efter köksrenoveringen ska vi lägga allt vad renovering heter på hyllan ett tag annars kommer det säkert sluta med separation och det vill vi ju inte<3;).
Kram!
Elin Kungsman


Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype