Alfons nya vårjacka

 
Nu har Alfons fina vårjacka kommit och JA den är dyr, oförskämt dyr för att vara en barnjacka men den var så himla fin att jag inte kunde låta bli (Alfons har dyrare ytterkläder än jag & Björn tillsammans typ haha).
Den kommer iallafall ifrån märket Mini A Ture och jag köpte den på Jollyroom.


Erika    •     •  

Så fin! Dyrare plagg har ju ett bättre andrahandsvärde än billiga om man vill sälja. Sen har ni ju Malve som kan ärva så då känns det ju vettigare att köpa lite dyrare i bättre kvalité 😊

Svar: Ja det har du faktiskt helt rätt i och lite så har vi tänkt med både ytterkläder och skor. Eftersom de är så nära i ålder så kommer kläderna förhoppningsvis vara i relativt bra skick om vi vill sälja dem sedan<3. Sen tycker jag att det är viktigt att kläderna håller barnen torra och varma<3!
Elin Kungsman


Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype