Min födelsedag i bilder

 Ja precis som rubriken lyder så har jag alltså fyllt år! Igår fyllde jag hela 31 år.. trettioETT år. Jag känner mig dock fortfarande som 20 så egentligen så spelar ju siffran ingen roll även om 31 fick mig att känna mig väldigt mycket äldre än jag kände mär jag fyllde 30.
Här kommer lite bilder från mina senaste 2 dygn.
 
 På Måndagsmorgonen åkte vi hem till Björns föräldrar och lämnade av barnen och sen var det bara att hoppa in i bilen. Jag hade ingen aning alls  om vart vi skulle och helt ärligt gör sånt mig lite obekväm. Alla med kontrollbehov kan nog känna igen den känslan. Jag var ju samtidigt väldigt förväntansfull och försökte hela vägen gissa VART vi skulle.
 
 Efter någon timme anlände vi till slutdestinationen som visade sig vara hotell Hallstaberget i Sollefteå. Björn hade hyrt ett rum, bokat trerätters och spa. Så vi började vistelsen med bubbelbad och ångbastu i flera timmar för att sedan gå upp på rummet och somna i varandras armar i hela tre timmar haha!
 
 Jag och mina babyhår, ja alla som fått barn kan nog relatera till dessa hemska vikar man får när håret börjar falla av. Vi satt ute i bubbelpoolen och andades in frisk härlig luft och jag satt igång en meditationssession på min mobil. Så otroligt skönt och mysigt.
 
 Det blev en hel del bad då det var det som spaet främst bjöd på. Vi kramades och pussades så mycket att vi blev lite fnittriga och nykära haha!
 
 Toastskagen till förätt.
 Helstekt fläskfile till huvudrätt.
 
 Vitchokladmousse med passionsfrukt.
 
 Såhär såg jag ut till middagen.
 
 ..och detta mysiga sovset köpte jag på Cubus innan vi åkte till Sollefteå då jag var tvungen att gå in och köpa en bikini eftersom mina amningsbröst gör att inga av mina gamla bikinisar passar.
 
 
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube,är mamma till två små pojkar,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017 . Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype