Varningar!

 Jag får rätt ofta varningar om att svarta kök skulle se smutsigare ut än vita kök och att det lätt blir flottfläckar på luckorna. Jag har såklart lyssnat på alla dessa varningar och tänkt över vårt val av färg på luckor i köket men jag tänker såhär, kan jag hålla övriga svarta möbler jag har utan smuts och flottfläckar borde det gå bra även i köket.
 
 
Ett superfint kök med luckorna LAXARBY  från IKEA och mässingshandtag.
 
"Hemligheten" är att använda ett milt rengöringsmedel, en blöt trasa och sedan torka ytan torr med en microfiberduk. Det är samma städmetod som jag tänker använda i vårt kök. Sen har jag märkt att många mattsvarta varianter av luckor har lättare att få avtryck än andra men just LAXARBY från IKEA är inte en av dem, vad jag märkt iallafall.
 
 
 
 
 
 


Anna    •     •  

Svart kök kommer bli super snyggt! Om folk tror det är lättare och hålla rent vita kök så håller inte jag med, vi måste också använda en microfiberduk och torka efter annars försvinner inte fläckarna. :)

/Anna

Svar: Ja men det är lite så jag tänker också;) sen är det ju bra att smutsen syns så att man håller efter haha! kram
Elin Kungsman

Josefine    •     •  

Hejsan! Svart kök kommer bli såååå snyggt!
Men när börjar ni själva renoveringen av köket? :D

Ha en bra dag!

Svar: Jag tror det jag med! Vi har precis fått ok på vår låneansökan så vi sätter nog igång nästa månad om tidsplanen håller;). kram!
Elin Kungsman

Malin    •     •   http://slagbrand.blogg.se

Äh det är väl bättre att skiten syns, så man vet när det är dags å städa! Tycker smuts och flott syns väl även på vita luckor, så det är nog ingen skillnad!

Svar: Haha JA håller helt med! bara för att smutsen inte syns betyder det ju inte att den inte finns;)
Elin Kungsman


Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype