Torsdag

Godkväll fina ni!
 
Det här med kvällsinlägg verkar ha blivit min nya grej haha! Hur mår ni?
Vi mår bra och har haft en rätt lugn dag. Alfons har varit på föris, Björn har lekt med Malve och jag har redigerat på veckans avsnitt. Vi hämtade Alfons strax efter 11 idag då de ringde och sa att han verkade ha feber men när vi kom hem med honom var han hur pigg som helst och inte en uns till feber? haha kanske ville han bara hem idag och "lurade" fröknarna;).
 
Vi har mest myst idag och jag har letat efter nya löparskor. Jag satt nämligen och googlade på blod i urinen i och med träning och kom in på en tråd på en löparsida där flera upplevt detta efter just löpning. Jag funderar om inte detta kan ha ett samband då jag sprungit i för hårda skor utan dämpning vilket skulle kunna vara en förklaring.
Det jag hittade var nämligen något som hette löparhematuri= att blodkroppar slås sönder i fötterna och sedan på något vis kommer ut via kisset?.
Inte helt omöjligt faktiskt.. men aj vi får se, hursom behöver jag nya löparskor med ordentligt stötdämpning och jag tror jag hittat ett par på Stadium som jag gillar. Jag tänkte åka in till butiken och testa dem imorgon.
 
Ikväll blir det lugnt. Jag tänkte kolla på Farmen & Torpet och bara mysa med mina grabbar!
Jag hoppas ni har haft en bra dag och får en mysig kväll!
Puss
 
 Testade att göra en helvegetarisk lunch och det blev himla gott! Gul paprika,zucchini,linser,broccoli,potatis, spagetti,avokado och cremefraiche "kryddat" med en grönsaksbuljongstärning. Mumma!
 
 Hinkar i mig litervis av denna goda dryck för tillfället då jag hört att det ska vara bra om man har urinvägsinfektion. Tänkte att det kunde vara bra att göra det man kan även om jag ännu inte vet om jag har den typen av infektion.
 
 Titta vilken fin onesie jag hittade på Jollyroom till Malve!
 
 Alltså dessa långa fransar! De är köpta på wish för 9kr.. sen hur bra det är egentligen det vet jag inte:S.
 Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype