Tisdag

Godkväll fina ni!
 
Hur mår ni?
Jag mår bra eller bättre ska jag säga. Jag var in till vårdcentralen idag när Alfons var på föris och lämnade massor av tester. Blodprov,urinprov och till och med klamydiaprov!!. Jag kände mig nästan lite förlämpad när de bad mig lämna den typen av prov men jag antar att de vill utesluta ALLT.
Min sänka var normal så ingen allvarlig infektion i kroppen, jag hade lite vita blodkroppar och äggprotein? i kisset men annars såg det bra ut. Läkaren klämde och kände på magen, dunkade mig i ryggen, lyssnade på mina lungor och mitt hjärta och han konstaterade att jag verkade vara frisk iövrigt.
 De han trodde att det kunde vara var njursten eftersom jag fick blodblandat kiss efter träning. Förklaring i det fallet hade kunnat vara att njurstenen legat och skavt vid någon övning och att det därför kommit blod i urinen men det är ju egentligen bara spekulationer fram tills proverna kommer. Om proverna inte visade något skulle vi eventuellt även göra någon typ av röntgen där man går in och kollar på njurar osv. mer ingående.
Jag googlade lite på blod i urinen efter träning och snubblade över massa trådar om folk som råkat ut för detta efter löpning. Och det slog mig att jag faktiskt sprang den dagen jag fick blodblandat kiss, i lite för hårda skor dessutom så kanske att det har något samband ändå?
Nej nu ska jag sluta spekulera och försöka att bara invänta provsvaren.
 
Större delen av den här dagen har jag iallafall spenderat på VC och sen har jag lekt med barnen resten av eftermiddagen/kvällen fram tills Björn kom hem. Just nu sover de så vi tänkte börja titta på en ny serie på Netflix som heter Altered Carborn, en framtidserie med Joel Kinnaman i huvudrollen. Verkar lovande på beskrivningen iallafall.
 
Jag hoppas ni alla har haft en bra dag så hörs vi mer imorgon. Jag har tidsinställt lite inlägg som kommer upp under dagen.
 
Puss!
 
Dagens mami med långa fransar tänk om man hade den volymen och längden på sina naturliga fransar;).


Elin    •     •  

Åh hoppas det inte är något allvarligt! Så himla fin<3

Svar: Tack fina Elin och det hoppas jag med<3
Elin Kungsman


Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype