Status just nu:

 Godlunch fina vänner!
 
Jag ber om ursäkt för knapert med inlägg på bloggen för tillfället men jag har inte riktigt haft tiden till att sätta mig ner och skriva. Livet ni vet;).
Jag tänkte iallafall köra en liten statusupdate då det var ett tag sen:
 
Jag är inne i en tulpanperiod och köper på mig en bukett i veckan typ. Jag tycker att det är den finaste  snittblomman och sen ger den en sån härlig vårkänsla också(trots att våren är rätt långt bort för oss i norrland).
 
Min träning går sådär, den här veckan har jag hunnit med ETT pass. Fullt förståeligt dock med tanke på att vi varit både bortresta och insnöade.
 
Ett orosmoln som dykt upp.. Igår efter träningen kissade jag blod. Det var ordentligt rött och jag har inte mens och har inte ätit rödbetor eller liknande. Det här hände mig för någon månad sen ockå och det gör mig rätt orolig om jag ska vara ärlig. Jag är lite öm i magen ibland men har iövrigt inga symptom på tex njursvikt eller liknande. När jag googlar så kommer SÅKLART olika urinblåsecancerformer upp och det gör ju inte saken bättre.. jag ska hursom kontakta vårdcentralen imorgon och be dem boka in mig för en ordentlig undersökning/utredning.
 
I nästkommande vecka bör flera paket(försenade iom snöoväder) landa med allt från barnkläder till massor av nya aktivitetsleksaker till Alfons. Längtar tills de kommer fram! Visar er vad jag köpt när det kommer fram.
 
Jag måste verkligen köpa en ny telefon. Skärmen är sprucken och kameran är i uselt skick och varenda bild jag tar blir typ i oskärpa men guuuud så tråkigt det är att lägga pengar på en mobil.. längtar inte haha.
 
Vi planerar en resa till fjällen nu i tidig vår men det verkar som att utbudet på stugor där hund får följa med är knapert:/ så vi får se om vi hittar något. Det skulle vara så roligt att låta Alfons prova åka skidor eller snowboard. Givetvis med oss i sån där sele.
 
 Älskade älskade tulpaner! Så himla fina och våriga blommor.
 
 Rev av ett träningspass på 1timme igår men iövrigt rätt knapert på träningskontot denna vecka.
 
 Alfons behöver klippas men han är bra söt i sitt trollhår haha.


Lia    •     •  

Du har inga känningar av urinvägsinfektion? Det fick jag denna vecka. Sved som attan när man kissade (speciellt på slutet) och lite ont i nedre regionen av magen.

Svar: Nej jag har ju inte det:( Jag har haft problem med urinvägsinfektioner tidigare men brukar då kissa enormt mycket, får aldrig andra besvär. Det enda jag har nu är att jag är lite öm i buken typ, till och från. Ska in till vårdcentralen idag eller imorgon för provtagning och jag hoppas det är en urinvägsinfektion för det är ju rätt lätt att behandla ändå;)
Elin Kungsman

Lia    •     •  

Ja, gö test. Jag hade lite blod i mitt urin (vilken är väldigt vanligt vid urinvägsinfektion) har aldrig fått så innan. Men nångång ska väl vara den första? :) nu har jag inga känningar alls efter medicinen i snart 5 dagar. Kramar!

Svar: Åh håller tummarna för att det är något sådant! Låter kanske konstigt men då vet man ju att det går relativt fort att bota;) <3. kanske att man är lite känsligare för det när man fått barn? kram<3
Elin Kungsman


Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype