Snökaos

Precis som rubriken lyder så har vi haft ett riktigt snökaos i Sundsvall under gårdagen (ja såklart även en del idag också). En snöstorm drog in över länet igår förmiddag och det har kommit ENORMT mycket snö. Vi har såna snövallar och snöhögar på tomten att jag bara kan be till gudarna att de INTE blir plusgrader inom det närmsta för då är frågan vart allt vatten ska ta vägen:S?
 
Så ja vi var insnöade under hela föregående dag och dagen innan det så låg Björn i matförgiftningskramper. Jag fick ju önska middag på min födelsedag och då önskade jag sushi, vilket vi aldrig äter då Björn inte är något större fan av det. SÅ på min födelsedag fick jag bestämma och då blev det just sushi men B måste ha fått någon dålig bit för han vart så sjukt dålig. Kräktes hela natten och låg i fosterställning under hela onsdagen.
 
Idag är det fredag och planen var iallafall att jag skulle iväg på lite shoppingmys med Sofie men vi får se om vi tar oss ut, någon av oss haha!
 
Jag hoppas ni alla får en toppenbra dag och start på helgen. Om ni är sugna på lite snö har vi överdrivet mycket som vi kan skicka åt ert håll haha!;)
Puss
 
 


Malin Bengtsson    •     •   http://mauolin.blogg.se/

Oj JÄVLAR med snö!! Här hade vi snö i en vecka i december, sen har det varit barmark....haha. Fritt fram att skicka ner lite! :)

Svar: Ett skepp kommer lastat haha;)!
Elin Kungsman


Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype