Onsdag

Godkväll vänner!
 
Har ni haft en bra dag? Min dag har varit jättemysig. Barnen har varit på bra humör, jag har fått en ny telefon och jag har fått i mig bra med mat hela dagen= humöret på topp.
En bra dag helt enkelt:).
 
...och hörrni det är så himla skönt att ÄNTLIGEN ha en ny fungerande mobil. Det blev en Samsung Galaxy S8 efter mycket om och men och jag är hittills jättenöjd. Bra kamera och bra skärm, det är typ mina enda krav haha.
 
Vi har pratat med banken idag också och väntar på svar för om vårt lönelöfte beviljas så att vi kan börja med köksrenoveringen. Jag vill ju beställa köket så att de luckor vi vill ha inte utgår och sen misstänker jag att det tar några veckor innan det levereras.
Vi skulle behöva hitta ett golv också men jag tycker att det är så himla  svårt.. det finns FÖR mycket att välja på. Har ni några tips på snygga golv, gärna lite ljusare men ej vita:)?
 
 
 Selfietestet fick godkänt. Såhär ser föresten mitt hår ut om jag inte gör något alls med det.
 
 Det blev en Samsung galaxy S8 och än så länge är jag jätte nöjd.


Viktoria    •     •  

Hej! Vad var det för något du använde mot torra slemhinnor?? Känner att jag också har lite problem med det. Det kan klia och kännas obehagligt. Tänkte jag skulle börja använda intimolja istället för intimtvål när jag duschar. Kram 🤗🤗🤗

Svar: Hej!! Det heter Klick Remoist och jag tycker att det är kanonbra. De är dessutom östrogenfria så inte en massa hormoner i dem heller:). Torra slemhinnor kan kännas obehagliga, klia och även sticka typ så kanske att det är det du också har. Intimolja har jag faktiskt aldrig provat utan jag har alltid kört enbart vatten nära slemhinnorna då jag fick det tipset av en barnmorska för många år sen och det har verkligen fungerat för mig:)
Du hittar klick remoist här:
https://www.apoteket.se/produkt/klick-remoist-gel-10-st-257633/

Kram!!
Elin Kungsman

Linnea    •     •  

Vackra kvinna!! 😍 superfint ditt ”naturliga” hår är! O jag står fast vid att du ska klippa av det, de växer ut igen om du ångrar dig! Jag klippte nyligen av mitt från under bysten till axellängd. Så skönt o så snyggt!

Svar: ÅÅh tack Linnea och du har helt rätt i att hår växer ju ut om man ångrar sig:). Jag börjar bli så himla leds på att mitt hår ständigt är i vägen, Malve drar i det och sen har jag det oftast uppsatt i tofs ändå så känns som att en förändring är på sin plats<3.
Elin Kungsman

Emma    •     •   http://https://nouw.com/eemmabeerg

https://www.byggmax.se/golv/laminatgolv/laminatgolv/laminatgolv-silverlight-grey-1-stav-p13766
Jag tycker detta är väldigt fint! Om man vill ha laminatgolv

Svar: Åh skulle behöva åka och titta på det och se hur det ser ut i verkligheten, tack för bra tips! <3
Elin Kungsman

Elin    •     •  

Men hur fint hår?? Hade gjort vad som helst för att ha sånt naturligt hår<3

Svar: Tack snälla Elin! och jag som helst bara vill ha rakt hår haha;)
Elin Kungsman


Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype