Måndag

Godkväll vänner!
 
Hur mår ni? Har ni fått en bra start på veckan? Jag hoppas det.
Björn har jobbat dagpass så jag har haft fullt upp hela dagen med att aktivera barnen. Alfons går ju inte på förskolan på måndagar så det blir en del "akivitetshittepå" de dagarna för att underhålla honom och idag har vi byggt koja, läst böcker, gjort en bilkana och jag har lekt teater med små gubbar.
 
Jag har dessutom ringt till vårdcentralen och rådfrågat om det blodblandade kiss jag hade i lördags och de tyckte att jag skulle komma in och ta prover så imorgon efter att jag har lämnat Alfons på föris tänkte jag passa på att få det gjort. Jag ska vara helt ärlig mer er.. jag har ingen en bra känsla i magen..:S Jag hoppas att det bara är en kraftig urinvägsinfektion men min känsla säger mig att det kan vara något annat MEN det är dumt att oroa sig i förväg.
Anledningen till att jag oroar mig är för att fel på njurar är något som har gått i familjen och min pappa donerade faktiskt en njure till sin bror.. så det oroar mig lite att det skulle kunna vara något sådant men som sagt det är dumt att gå runt och oroa sig i onödan utan att först ta prover och utesluta de vanligaste orsakerna till plötsligt blod i urinen.
 
Igår hade vi en lugn dag med lite hemmafix och en sväng på IKEA. Alfons fick äta pannkakor till middag och vi fick inhandla lite lådor för källsortering, win win haha!. Det blev tre stycken. En för pant, en för glasflaskor(blir mycket sånt med en bebis) och en för kartonger.
 
Jag tänkte att jag skulle försöka(betoning på försöka) tidsinställa lite inlägg ikväll så att bloggen hålls vid liv hela veckan:) Det blir lite blandad kompott med klädestips, dagsinlägg osv:)
 
Något speciellt ni vill läsa om eller vill att jag tar upp och ger mina åsikter kring så kommetera gärna!
 
 Gårdagens makeup.Lååånga fransar och mörkt läppstift. Ser ni hur otroligt dålig min mobilkamera har blivit, otrolig suddig och oskärpa överlag.
 
En plats för kondelenser till företagets grundare.
 
En liten minikoja som blev en uppskattad mysplats idag.
 
 


Hanna    •     •  

Skulle tycka de var intressant om du skrev om sex i förhållande eller äktenskap. Hur viktigt du tycker det är osv! Beröring. Närhet osv. Kram

Svar: Åh superbra inläggside! Ett inlägg om detta är på G;) kram<
Elin Kungsman

Caroline    •     •  

Hej Elin! :) jag har två funderingar som du kanske vill ge råd kring. Det första är att jag o min sa o väntar vårat första barn och jag lär gå hem på mammaledighet när barnet kommer och få ta ut föräldrapeng, min sambo har en bra lön vilket även jag har just bu så föräldrarpengen kanske inte blir allt för dålig. MEN jag har lite ångest över att min sambo lär få dra det största lasset med ekonomin då han förståss har mer pengar än mig som är hemma med barn och detta är ju helt naturligt och så det går till i dem flesta barnfamiljer men jag tycker på något vis ändå de känns tungt då vi i dagsläget delar på det mesta. Hur gör du o Björn när du är hemma med barnen?

Min andra fundering är vad du tänker kring dop / namngivelse? Jag har fått upp ögonen för just namngivelse och det lockar mer än dop..

Stor kram!! :)

Svar: Hej Caroline!:)Jätte bra funderingar och bra ämne till inlägg, jag ska försöka skriva ett inlägg till varje fråga nu i dagarna så håll utkik;) och grattis till graviditeten<3!
kram!!
Elin Kungsman

Sofie    •     •  

Superfin kudde Elin! Vart hittar man en sån? Måste ses snart. Det är så jävla kämpigt att få ihop livet när både helger och vardagar är upptagna dock.
Vad skulle ni säga om att ses på typ Leos på söndag? Jag skulle gissa på att Jimmy jobbar och på lördag spelar jag matcher hela dagen.
Kram!!!

Svar: Åh den köpte jag på Hemtex för något år sen, vet inte om den finns kvar men de har faktiskt himla mycket fint där. Både inredningsdetaljer och kuddar så kika in där;).Ja det tycker jag vi ska, jag ska bara kolla med Björn om hur planerna för söndag ser ut, än så länge troooor jag inte vi har något inplanerat iallafall:).
Men livet du vet, är man inte sjuk och vabbar så jobbar man och jobbar man inte så sover man.. typ haha;) kram!
Elin Kungsman


Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype