Ingrid & Ivar serien

 
Det här med bra barnböcker tycker jag ändå är rätt svårt att hitta. Alfons har fastnat för Max böckerna, Alla tre och Ingrid& Ivar serien allra mest. De har lagom mycket ord och meningar för att han ska orka hänga med från början till slut.
Godnatt Ingrid är den senaste boken i samlingen.
 
Vilka böcker gillar era barn?
 


Erika    •     •  

Liam älskar babblarna men just nu är favoritboken "Kråkan säger inte", en mamma mu bok 😉 Har köpt en bok om Ingrid och en om Alla tre som jag hoppas ska gå hem 😀

Svar: Åh mamma mu vet jag många barn som gillar, har dock inte köpt någon till Alfons än av någon anledning;). hoppas de går hem<3!
Elin Kungsman

Anonym    •     •  

Åh. God natt Ingrid är Olivias absoluta favorit! (dock har jag lagt den på ett sånt där bra att ha stället och hittar inte rätt på den). Men Ingrid-böckerna gillar både jag och Olivia väldigt mycket :D

Svar: Haha det där känner jag igen.. "jag lägger den här, då kommer jag aldrig tappa bort den".. dagen efter "vart tusan är den!!" haha!
Elin Kungsman


Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype