Fixer Upper

Jag älskar att hitta inspiration till min inredning från andra. Jag gillar att blanda gammalt och nytt men även leka med jordnära färger och naturmatrial. Joanna Gaines från Fixer Upper skulle hemskt gärna få dekorera mitt hem. Hon lyckas verkligen blanda gamla saker med nytt och få det att se så hemtrevligt ut.
 
Jag är just nu inne i en period där jag gillar naturmatrial och trä extra mycket. Gärna riktigt murrigt och mörkt trä och jag längtar tills vi gör om vårt kök och slår ut lite väggar, det kommer göra en sån enormt stor skillnad för vårt hem och jag tror det kommer bli dösnyggt med mörkt trägolv till det kliniskt vita köket. 
Sen vill jag gärna addera lite fler trädetaljer i köket i kombination med industridetaljer.
 
Vad har ni för inredningstil? Färger? jordnära? ljust eller murrigt? dela gärna med er:)
 
Bildkälla:här.
 
Bildkälla:här.
 
Bildkälla:Här.
 
 Bildkälla:Här.
 
Bildkälla:Här.
 


johanna    •     •   http://jojosmind.blogg.se/

väldigt snygg stil!

Svar: men eller hur!<3
Elin Kungsman

angelicasvarld.blogg.se    •     •   http://angelicasvarld.blogg.se/

Grymt snyggt!!

Svar: Men eller hur<3!
Elin Kungsman


Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype