Den perfekta tavelväggen

 
Det här med att hitta rätt tavlor är inte alltid så himla lätt, det ska fungera ihop och det ska dessutom fungera i rummet.
Men vart börjar man då?
Utgå från vart tavlorna ska sitta och försök hitta något i rummet att utgå från, ett färgtema, en kontrast eller bara en stil. Har du ett stilrent tema eller mer bohemiskt? Vad trivs DU med?
 
Röd tråd:När det kommer till motiven så tycker jag att det är fint att följa en röd tråd men att ändå bryta av. Om du tex har ett svartvit tema kan det vara snyggt att slänga in en tavla med lite färg för att bryta av och göra väggen mer intressant.
 
Variera storlek:Jag tycker att det är snyggt att blanda storlek på tavlorna för att göra väggen mer intressant och där går det egentligen att variera hur mycket som helst. Prova dig fram! Ett hett tips är att ta en tom sida i tex paint/photoshop och klistra in motiv för att se hur de ser ut bredvid varandra i olika storlek.
 
Blickfång:Släng in något roligt som fångar ögat lite extra. Tex en spegel, en gammal kamera, en gammal kikare ,en eller flera ramar i guld eller varför inte en liten hylla med en växt.
 
Ljuskälla: lek med olika ljuskällor. Sätt upp en snygg vägglampa eller en hylla med en liten kontorslampa. Rikta lamporna mot motiven för extra effekt/myskänsla.
 
 
Mina favoritmotiv just nu:
&tecken // texttavla hope // Big brother // fika // Pastaguide // coffeeguide // New york / Rosor //
ÄÄÄÄLSKAR älskar "Hope" tavlan så.himla.snygg! och "big brother" tavlan<3
 
 Alla tavlor i inlägget kommer ifrån Desenio.se och jag har fått möjlighet att erbjuda er en grym rabatt, om ni anger ”ELINKUNGSMAN” får ni 25% rabatt mellan 31a okt-2 nov.
*Koden gäller ej handpicked-/collaboration posters eller ramar".
 
Ni hittar massor av snygga prints på Desenios hemsida och glöm inte rabattkoden om ni shoppar, det är alltid bättre att få saker lite billigare;).
 
 
 
 
 


Elin    •     •   http://nouw.com/tankaravelin

Elin du är ju grym på sånt här! Du verkar så himla säker och det märks att du vet vad du pratar om. Sjukt proffsig video! :)

Svar: Tack snälla Elin!! Det är så himla roligt att höra när man lagt ner mycket tid på en video och jag älskar inredning även om jag inte är världsbäst på det så är det ju så himla KUL att hålla på det<3!
Elin Kungsman


Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype