Händelser det senaste:

- Björn har snöat in sig helt på wish och kan scrolla i flera timmar. han köper inte speciellt mcyket men kan då och då utbrista "alltå vad är det här?" "titta på den här!" osv. Det är otroligt mycket skräp på wish men också mycket roliga fynd. Jag har själv wish-shoppat och tänkte göra en liten haul när allt kommit.
 
-Jag har börjat vela mellan vita eller svarta köksluckor. Det kom som en sån där oväntad snöstorm och jag bah "nääämen det är rätt snyggt med svarta luckor och guldknoppar!"  och sen har jag funderat och funderat.. dock tror jag det blir för murrigt i vårt lilla kök och det kommer kännas mycket större och fräschare med vitt.
 
- Malve har provat ersättning och han slukade hela falskan! Jag har fortfarande jätte bra mjölkproduktion så jag kommer inte sluta amma MEN det underlättar rejält att kunna slänga in en flaska ersättning då och då. Så nu har vi köpt en förpackning ersättning som vi har hemma. Alla tummar upp från mamma Elin! 
 
 
 Ett IKEA kök med svartaluckor och gulddetaljer, så himla fint.
 Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype