Bäst vs sämst just nu!

BÄST:
 -Årets mysigaste tid är här. Nu får man pynta järnet med julstjärnor och tomtar! All in!
 
-Lussebullar och (goda) clementiner säljs i butikerna igen.
 
 -Jag har redan laddat upp med julklappspapper och snören. Så nu är det bara att shoppa klappar och börja slå in.
 
 -Vi ska på julmarknad i Östersund den 9e december. Jamtli  heter den och det är en av svergies största julmarknader, så himla mysigt!
 
-Alfons stormtrivs på sin förskola. Det känns så himla himla bra att lämna och hämta honom när han är så trygg och har så roligt. Han säger inte ens hejdå längre och han vill oftast inte ens åka hem när vi hämtar honom. Det är ett kanonbra betyg.
 
-Malves humör. Glädjespridare är bara förnamnet. Det är ett härligt avbrott mot Alfons 2årstrots som då och då ger sig till känna i tydliga protester;).
 
SÄMST:
-Jag har spenderat över 10 000kr den här månaden.. på körkortet. Det är ju ett "bästa" också men gud så surt det är att betala. Då tog jag ändå det lilla paketet. 5 lektioner, teoripaket,halkbanan och risk ettan ingår. Eftersom jag gjort riskettan redan får jag göra om det till en körlektion.
 
-Jag och Björn har inte myst ordentligt på fleeera månader. Nu menar jag ligga i varandras armar i soffan och gosa, utan barn bredvid eller utan att vi (läs: jag) somnar på 5 minuter. Gud så jag saknar att få gosa helt ostörd med Björn. Vi pratade om detta senast igår faktiskt, att gud så mycket som förändras i relationen och det man nöjer sig med när man får barn. Vi pratade bland annat om att åka på en weekend tillsammans och då var det vi såg mest fram mot var att få  ligga i sängen en hel dag typ. Gå på sightseeing i en ny stad, vad är det när man kan få ligga ostörd i en säng på ett hotellrum en hel dag haha!
 
-Det ska bli plusgrader i helgen. Alltså NEJ! Jag vill ha kvar all härlig snö vi fått.
 
 
Sötpruppen som alltid är så himla glad!


Caroline    •     •  

Hej Elin! Kanske privat fråga men hur mycket la ni ut när Alfons föddes? Vi väntar vårat första barn och vi har fasta jobb båda två men jag känner mig ändå lite orolig inför alla utgifter som lär komma när man behöver skötbord, vagn, bilbarnstol, kläder osv.

Svar: Oj jag vet faktiskt inte men jag kan säga att vi la ut på tok för mycket. Jag köpte så himla mycket barnkläder i minsta storlekarna som absolut inte behövdes och annat som vi inte behövde. Det dyraste inköpen är vagnen och där rekommenderar jag stt kolla ut en vagn ni gillar och sen kolla om ni hittar den begagnat;). Men i ärlighetens namn behövs det inte så mycket mer än blöjor och kärlek den första tiden<3
Elin Kungsman


Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype