Vecka 36

 
Det är fredag(yeeeay!) och vi rullar in i vecka 36. Idag mår jag inte jätte bra om jag ska vara ärlig(väldigt trött, ont i rygg, fogar och mår lite lätt illa)  men det är min sista arbetsdag på minst 1 år och det känns surt om jag skulle behöva sjukskriva mig så tänker ta mig till jobbet ändå så får vi se vad som händer. 
 
Nu är iallafall helgen ÄNTLIGEN här och det känns SÅ skönt, vi kommer få flera lediga dagar tillsammans och det är väldigt behövligt just nu.
Vi ska bland annat måla klart i hallen och bara njuta av god mat och mys, kanske att jag lyckas filma en vlogg eller två;).
 
Jag hoppas ni får en bra start på helgen! 
Stor kram
 
 


Anonym    •     •  

Hur gick det med ditt hår? :)

Svar: Hej! Jag fick komma tillbaka och göra om det, så vi mörkade ner topparna och gjorde dem kallare. jag är dock inte 100% nöjd då det inte ser ut som jag ville men kände att jag är okej med resultatetför tillfället:) Jag vill inte slita på mitt hår i onödan och vill inte färga det onödigt mycket nu när jag är gravid:).
Elin Kungsman

Elin    •     •  

Så fin du är i bebismage! Var du ungefär lika stor när du väntade Alfons? Jag försöker bli gravid, vad är ditt bästa tips för en förstföderska? :) kram

Svar: Hej fina! och tack snälla!<3.Jag var faktiskt lite mindre med Alfons, mitt SF mått denna vecka var mindre och jag vägde också mindre vid denna vecka. Så överlag är jag större den här graviditeten:).
Åh vad roligt att du är i färd med att försöka bli gravid, du har en fantastisk resa framför dig. Det är något speciellt med den första graviditeten oavsett om man har en lätt eller svår graviditet så är det så himla speciellt;). Jag hoppas allt går vägen för er! HÄR har jag skrivit ett inlägg med mina bästa tips på vad man kan göra för att bli gravid.
När det kommer till mitt bästa tips till en förstföderska inför förlossningen så är att att försöka att slappna av och inte motarbeta kroppen även om det gör ont. Ta det som det kommer då man aldrig kan förutse hur en förlossning kommer gå till då det är så himla individuellt.
Elin Kungsman


Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype