3 saker jag behöver för att min vardag ska flyta på

Okej behöver är väl lite av en överdrift, jag behöver ju inte det här för att överleva direkt men det är saker som gör min vardag lite lättare.
 
..Jag behöver ensamtid, med det menar jag inte att jag behöver vara helt ensam men jag behöver någon/några timmar varje dag där jag får pyssla med mitt i lugn och ro och samla energi.
 
..Min telefon.. Jag känner mig naken utan min telefon tråkigt nog. Jag försöker verkligen minska tiden jag har telefonen i närheten men det är svårt då man har så mycket i den, bankid,kontakter INTERNET haha. Gud tänk vad ofta man googlar saker nu för tiden?  Jag googlar dagligen på allt möjligt,Ingredienser till recept inne på Ica, färgtyper och priser inne på byggvaruhuset, information i alla dess former. Glömmer jag vad en skådespelare i en film heter så googlar jag, ja ni fattar;).
 
 ..kramtid i soffan på kvällen.. Jag behöver mysstunden med Björn när Alfons somnat. jag behöver känna den där tryggheten och värmen. Jag behöver bli lite ompysslad helt enkelt, om det så bara är 30 minuter.
 
Jag behöver ju givetvis  min tid med Alfons också och har svårt att föreställa mig hur det skulle vara att INTE få träffa honom varje dag.Jag är en riktig hönsmamma och vill gärna ha koll på ALLT. Vart han är, hur mycket han har ätiit, sovit. Är tänderna borstade? om han har minsta lilla skråma på huden vill jag veta vart det kommer ifrån och gör han sig illa är jag framme på en nanosekund och vill trösta honom även om Björn tröstar honom minst lika bra som jag så vill jag bara "rycka" honom ur armarna på honom och ta över tröstandet. Det är som en reflex som kickar in, en "mammareflex" typ haha.
 
 Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype