Youtube | Vlogg

 
Här kommer den senaste vloggen inspelad i onsdags. Det blev en vanlig vlogg då samarbetet inte riktigt är klart, jag väntar på en rabattkod att erbjuda er så den delen får komma med i någon vlogg nästa vecka;).


Sara    •     •  

Vad ovanligt att se dig utan smink! Trivts du bättre med eller utan smink?

Svar: Det där är så roligt för jag går nästan alltid utan smink, det är egentligen bara när jag ska göra saker som jag sminkar mig (typ vloggar, går på stan/jobbar).. För andra blir det ju så ovant att se mig utan smink och då blir det en sån kontrast men jag trivs lika bra med smink som utan däremot har jag ett stort intresse för smink så jag tycker att det är lite roligt att testa olika sminkningar/lösfransar osv:).<3.
Elin Kungsman


Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype