3 saker om oss

Elin:
-Jag är sjukligt rädd för spindlar. Jag tycker att de är så himla vidriga. Jag har faktiskt aldrig rört vid en spindel. Om vi har en spindel inne så ropar jag på Björn att ta bort den och håller mig på tryggt avstånd.
 
-Jag var en riktig pojkflicka som liten. Jag bar gräsfläckiga jeans, klättrade i träd, lekte med de bråkiga killarna på dagis,föredrog turtles framför Barbie och jag bar i stort sett aldrig klänning eller typiskt flickiga kläder.
 
-När jag var yngre sa jag alltid att jag skulle ALDRIG kunna tänka mig att flytta till norrland, ironiskt nog är det just där jag i slutändan valt att bosätta mig och bilda familj. Ett av mina motton  livet är ju att aldrig säga aldrig och det här är ett strålande exempel.
 
Björn:
..kan rida och har faktiskt till och med gått på ridskola som barn.
 
..är väldigt händig och kan fixa det mesta. Han är duktiga på allt från att snickra till att byta däck på bilen till hur man ställer in bergvärmen. Han kan i stort sett ALLT, jag är så himla imponerad av honom. Han har koll på allt som har med husets skötsel att göra och det är jag himla glad över då jag har tummen mitt i handen.
 
..är jätte duktig på att ge fotmassage. Jag brukar alltid tjata till mig fotmassage när jag har ont i nacken då det av någon konstig anledning alltid släpper när Björn masserar mina fötter.
 
 
Alfons:
 .. är blyg men samtidigt väldigt självsäker. Han blir blyg när främmande människor pratar med honom men han kan utan problem gå långt ifrån oss när vi går på stan/i skogen. Han bryr sig inte ens om att hålla koll på vart vi är, det är som att han förväntar sig att vi springer efter honom (vilket vi givetvis också gör). Han är heller inte rädd att prova på nya saker.
 
..är helt tokig i ärtor. Han tycker att det är SÅ gott. Ibland får vi avvakta med att ge han dem tills han ätit upp den "riktiga" maten för annars äter han BARA ärtorna.
 
..har aldrig sovit borta utan oss. Det har aldrig blivit av att vi har behövt barnvakt över flera dagar/nätter. När vi åkte in till förlossningen kom Björns föräldrar hit och sov med honom tills han vaknade på morgonen och de tog sedan med honom ner till dem tills vi kom hem.
 
Malve:
.. är bara 1 månad gammal men det känns redan som att han är så med på något vis. När han har sina vakenperioder så tittar han verkligen runt och tycks studera sin omgivning noga.
 
.. är en väldigt GLAD bebis. Han ler, jollrar och skrattar massor. Han känns som en väldigt social bebis då han kan ligga och prata med en rätt länge och tycks finna det väldigt givande.
 
..sover riktigt bra om nätterna, till vår stora lycka. Jag vet att det kommer komma stökiga nätter men jag njuter till fullo av att få sova. Han vaknar givetvis för att amma men det kan jag i stortsett göra i sömnen så min sömn har hitills inte blivit specielt störd av att ha två småbarn. *peppar peppar ta i trä*.
 
 


viktoria    •     •  

Din man verkar vara en riktig klippa. Tycker ni är så fina tillsammans. Här hemma är det ombytta roller. Jag som gör det mesta. Nu skall vi börja bygga altan med tak och det blir väl jag som får göra det mesta antar jag. Men det är inte lätt med 6 barn som kräver sitt samt matlagning, tvätt, städ. Jaja, bara att bita ihop. Detta kanske blir min död. Hahahaha!! Kram!

Svar: Ja han är verkligen bäst!<3 Jag får ta och hyra ut honom så fler kan få nyttja fördelarna med hans händighet haha;). Med 6 barn förstår jag att det är tufft! Du får ställa lite krav på karln, om du ska snickra får han sköta mat,tvätt och städ;) kram<3!
Elin Kungsman

Linnéa    •     •   http://www.devote.se/linearegnstrand

Fina familjen! Så himla mysiga och jordnära <3
Jag älskade också ärtor när jag var i Alfons ålder, det var det enda jag ville äta första tiden på förskolan! Haha
Kram

Svar: Ååh tack snälla Linnéa<3! Haha ja det verkar vara rätt vanligt ändå men så himla otippat:). Alfons väljer ärtor framför frukt till och med, vilket i och för sig är bra haha!Kram!
Elin Kungsman


Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype