Tips: Amningsvänlig garderob

 
BLOMMIG OMLOTTKLÄNNING // BLÅ OMLOTTKLÄNNING // KIMONNO TOP // BEIGE OMLOTTCARDIGAN // GRÅTT LINNE // FARFARSTOPP // VRINGAD SNÖRAD TOPP // TOPP MED ROSETT // GUL TOPP MED ROSETT // GRÅ VARDAGSKLÄNNING // OVERSIZED WRAP TOP // RÖD OMLOTTKLÄNNING // BLOMMIG TOP // GUL OMLOTTKLÄNNING // VIT BOHO TOP // CAMEL FÄRGAD TOP // BLOMMIG JUMPSUIT // GRÅ OMLOTTBODY
 
På önskemål kommer här ett inlägg med lite amningsvänliga kläder, allt från klänningar till olika typer av toppar. När det kommer till amningsvänligt så fungerar linnen, toppar med knäppning framtill, skjortor och omlotttoppar kanon enligt mig och det behöver inte alls vara kläder som kommer från mammavdelningen.
 
Det kan vara tidskrävande att gå igenom webshopparnas sortiment av tex. toppar så ett hett tips är att använda sökordsfunktion (som de flesta shoppar har) då får man ofta fram alla de kläder som har de funktioner du söker. Omlotttoppar är kanon och söker ni på sökordet "omlott" så garanterar jag att de flesta webshoppar har något plagg med den funktionen:) omlott på engelska blir wrap ifall ni söker på en utländsk sida, sen är det bara att hitta stil och färg som passar just dig <3.
 


Emelie    •     •  

Vilka bra tips! 😄

Svar: åh vad kul att det uppskattas, tack snälla!<3
Elin Kungsman


Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype