Ordning och reda

 
 
Det kanske är svårt att tro ,om man kollar på våra vloggar och ser det enorma kaos som ständigt pågår i vårt hem( renoveringar med mera) men jag gillar faktiskt ordning och reda.
Jag älskar att sortera upp Alfons leksaker och röja undan stök. Det ger mig någon typ av tillfredställelse medan Björn är totalt tvärtom.Han bryr sig inte ett Sk** om det är grejer överallt vilket ofta resulterar i att jag får städa dubbelt upp haha.
 


Josefine    •     •  

Älskar också "ordning och reda" och även att titta på organiseringsvideos på Youtube. Vore kul att se en video, eller ett inslag i någon vlogg, när du organiserar t.ex. barnens kläder eller leksaker. :)

Svar: åh att jag inte kollat på sådana videor?! man glömmer bort att nästan ALLT finns på youtube. Jag vet inte om jag själv har tiden att göra en sån video men det är något jag gärna klickar in och kollar på själv haha!<3
Elin Kungsman

Rebecka    •     •   http://rebeckakarlsson.for.me

Känner igen att bo med någon som inte bryr sig om hur de ser ut! ;) Har en sambo som gillar att dra fram saker men inte riktigt lika mycket att plocka bort. Men man väljer sina strider!

Tycker du har en sådan mysig blogg och vloggar. Björn påminner så mycket om min bror humormässigt så kan inte låta bli att skratta.
Varma kramar från längre upp i Norrlands skogar!

Svar: ÅÅh gud vad roligt att höra! tack snälla<3 Det är fler som kommenterar att de känner igen Björn i både sina sambos och bröder;) tror han är en sån där person man liksom bara gillar haha!Kramar<3
Elin Kungsman


Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype