Frågor och svar (Del 2)

Hej! Äntligen i vecka 36 och har börjat dricka hallonbladste, har 100%. Dricker nu en kopp om dagen, men hur mycket dricker du? Ökar du ju längre graviditeten går?
 
Svar: Hej!! Åh snart förlossningsdags med andra ord, KUL! Jag började med 1 kopp och dagen och ökade succesivt under tidens gång. Nu mot slutet dricker jag runt 3 koppar om dagen, men vissa dagar blir det inte alls då jag helt enkelt glömmer av det:).
 
 
Kan man få rösta på dig till guldtuben till årets löfte tycker du/ni förtjänar det <3.
 
Svar:Åh gulle! Ja det får man självklart göra:). Jag har inte ens haft en tanke på att vi skulle vara aktuella för att få några röster alls, jag/vi har ju bara youtube som en hobby och tycker att vi levererar så himla dåligt jämfört med många andra youtubers men det är ju NI som ska tycka att det är bra, så jag tackar så hemskt mycket<3.
 
 
Hej! Skulle vara kul och veta vad du/ni har med er till förlossningen. Eftersom ni har Alfons också, vad behövdes på förlossningen och BB och vad var onödigt? Förstföderska som har 45 dagar kvar till BF och är lite vilsen.
 
Svar:
Hej! självklart ska du få lite info med mina bästa BBväsketips;) Det beror först och främst lite på vart ni bor, bor ni långt ifrån BB och inte har en bil? Då kan det vara klokt att packa lite extra annars behöver man i ärlighetens namn inte alls mycket.
Bindor kan du skippa helt, du kommer få förlossningsbindor(väldigt tjocka och stora) på BB och det behövs. Det låter värre än vad det är men jag skulle inte rekommendera de vanliga bindorna första dagarna iallafall.
Blöjor till bebisen finns även det på BB men jag tog med ett par egna , typ 4st i minsta storleken. 
 
Det som behövs är kläder till bebisen(omlottbody,pyjamas,tossor,ytteroverall och bebismössa),en gosig filt och en bilbarnstol. Det är i stort sett den enda.
Sen lite ombyte till dig, typ ett par sköna mjukiskläder och ett amningslinne. 
Om det är så att ni har långt till BB och kommer att vara där längre än 1 dag så skulle jag rekommendera att ta med dator/surfplatta laddad med film för underhållningensskull och lite extra underkläder/strumpor,men går allting bra så brukar man få åka hem efter typ 1 dag så ni kommer märka att man packar på tok för mycket.
Om man inte har långt till BB kommer det finnas tid till att åka och hämta extrakläder om det skulle vara så att man stannar en natt eller två.
 
Vad gäller mat och dryck så får man fika på förlossningen och sen brukar de flesta sjukhus ha en cafeteria/kiosk. Något som jag tyckte var VANSINNIGT gott under min förlossning var sockerdricka, jag kommer fortfarande ihåg att Björn matade mig med det i sugrör under själva förlossningen och jag får typ sug på det nu när jag tänker på det haha så TIPS!
 
Så vacker <3 Varifrån kommer bikinin?
 
Svar: Åh tack snälla du vilken fin komplimang!<3 Överdelen fyndade jag på H&Ms REA i höstas och underdelen köpte jag förra sommaren på Lindex:).
 
 
 
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube,är mamma till två små pojkar,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017 . Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype