Snygga nyheter på nelly.com

1.HÄR 2.HÄR 3.HÄR 4.HÄR 5.HÄR
 
Här kommer lite shoppingtips från mig till dig;) Jag har redan beställt de två ribbade uringade tröjorna(nr 1 & 3) då jag har dem i vit,svart och beige och är ett stort fan av just den modellen. De kommer bli så fina att bära nu till hösten och de är dessutom rätt varma så det blir perfekt!. 
En färg som verkligen börjat synas på webshopparna är färgen på topp nr 3, jag vet inte riktigt vad man ska kalla den för? mörkt laxrosa? 


Ebba Lundström    •     •  

De uringade topparna ser så fina ut! Vilken storlek brukar du köpa på den? Tycker att kommentarerna på nelly sa lite olika kring storleken.
Älskar era vloggar och har följ er sen start! Ni verkar vara en sån mysig familj 😍

Svar: Jag kör dem i small och jag tycker att de är i normallängd men jag är å andra sidan ganska kort, jag är 160cm. Den töjer sig lite vid använding:) <3Åh tack snälla!!!!
Elin Kungsman


Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype