Bulgarien

Hej från Bulgarien!!
 
Just precis nu ligger jag i sängen på hotellrummet och vilar upp mig efter en heldag på stan.Min kropp är inte riktigt i form för en hel dags vandring då jag behöver så himla mycket sömn just nu och just sömn har jag fått alldeles för lite av det den senaste tiden så jag tar igen det nu medan de andra ,Alfons inkluderat, är ute och äter. Björn skulle köpa med takeaway till mig och det känns så skönt att få ladda om batterierna ensam även om jag ALLTID blir lite orolig när jag är ifrån Alfons.
 
Imorgon står spa på schemat och vi får se om vi lyckas vara med då vi i så fall får turas om eftersom vi har Alfons med oss eller om vi hittar på något annat, det får vi se.
Jag skulle vilja hitta en annan klänning till bröllopet men det är lite fel säsong att leta klänningar:S.
 
 
Här nedan kommer lite bilder från dagen, jag glömmer helt av att både filma och fotografera men jag ska försöka bättra mig resten av resan så att jag får ihop lite vloggmatrial;).
 
 
 
 
 
 
 
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube,är mamma till två små pojkar,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017 . Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype