30årsfirande, träning och mys

Hej på er!!
 
Jag hoppas ni mår bra! Jag mår bra trots dålig sömn så är jag rätt pigg nu såhär kl 7 på en måndagsmorgon. Alfons har börjat vakna vid 6 tiden efter att vi ställde om klockorna och rent logiskt borde det väl vara tvärtom? att han borde vakna senare, han vaknar nämligen vid 7 i vanliga fall.
 
Vad har hänt i helgen då?
JO, vi var in till IKEA i fredags och köpte ett nytt handfat,skåp och blandare till vår lilla toaletten. Vi skulle egentligen ha gjort det för lääänge sen men det har bara inte blivit av men nu tog vi oss i kragen och fick det gjort. Vi har dock varit rätt tveksamma till och vi tycker det är snyggt eller inte men har nog ändå börjat gilla det mer och mer.
 
I lördags gick jag upp tidigt för att hinna duscha och göra mig iordning inför min vän Sofie överasskningsdag , hon har nämligen fyllt 30. Det är galet att tiden faktiskt kan gå så himla fort? I januari fyller jag 30, jag känner mig fortfarande som 20, och jag ser uppenbarligen mycket yngre ut enligt busschauffören. När jag beställde en vuxenbiljett svarade han "men du ser inte vuxen ut?" varpå jag SÅKLART tackar för komplimangen. Men inte nog med det han skriver dessutom ut en biljett för ungdomar vilket gjorde min resa betydligt billigare, tack och bock!;).
Hursom, vi började dagen med att lura Sofie att hon skulle på volleybollmatch och hon skulle då infinna sig på busstationen vid 8tiden, helt ovetandes kommer hon iklädd fräsiga träningskläder med en kaffemugg i högsta hugg och bränner av den mest förvånade/chockade minen jag någonsin sett henne göra när hon se oss stående där med plakat och "skön"sång. Sofie är expert på att lista ut när det nalkas överasskningar och brukar ha ett sjätte sinne vad gäller såna saker men inte den här gången och det var ÅS roligt att se hennes min.
Vi överasskade henne med finsång för att sedan bege oss till Clarion hotel för hotellfrukost, därefter fick hon en bingobricka som hon skulle klara av under dagen. Där fanns bland annat utmaningar som att krama en person i uniform, fråga om en expedit trivs på sitt jobb och tjäna 20kr på valfritt sätt.
Efter lite lek på stan begav sig delar av gänget hem för att sova,byta om och ladda upp medan Sofie skickades upp till södra bergets spa  för att avnjuta diverse behandlingar.
Vid 18 tiden begav vi oss till APA(resturang i Sundsvall) , där det åts goda burgare och där det även dracks en del god öl, eller ja nåväl jag fick nöja mig min alkoholfri äppelcider och lukta på de andras öl;).
Efter APA tog vi ett taktikstopp hemma hos Sofies närmsta vän Therese där det bjöds på djupa disskusioner och spökhistorier. Vid halvtio åkte jag hem medan de andra fortsatte kvällen på Estreet. Summering av dagen blir: mycket lyckad och trevlig.
 
I övrigt har jag hunnit mysa massor med min lilla busunge som, hör och häpna, sover nästan 2 timmar under sina sovstunder, guldvärt för en gravidmamma.
Jag har dessutom hunnit träna en del och det känns SÅ skönt att vara igång igen. Jag mår så himla bra när jag får svettas och jag älskar att känna att "allt går runt",  blodcirkulationen,maten osv.
 
Jag hoppas ni har haft en lika trevlig helg som jag och så tänker jag faktiskt passa på att önska er en riktigt bra start på den nya arbetsveckan<3. PS. Sundsvall ser det ut att bli solsken;).
 
"Fokusera inte på VEM du vill vara, fokusera på VAD du vill uppleva!"
 
Soluppgången påväg in till stan i lördags.
 
 Ett av uppdragen, ta selfies med 5 drakar.
 
Bingobrickan. 
 
 En gravid uppklädd mami.
 
Viltburgare med färskost och kantareller.
 
 Sovstundsmys med min lilla rebell. Alfons är verkligen en man med en bestämd vilja, får han inte som han vill kan han ställa sig rakt upp och ner och spänna heeela kroppen och knyta nävarna samtidigt som han bestämd skriker till. Jag kan ju tyvärr inte hålla mig för skratt då det ser SÅ himla roligt ut men ni ska veta att jag försöker;).
 
 Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype