Torr hud på vintern

Jag har de senaste veckorna varit så himla torr i min hud. Det flagnar på kinderna och det känns som att min hud är 10 storlekar för liten trots att jag använder både återfuktande rengöringsmousse och dagcreme + nattcreme. Jag vet inte vad jag ska göra!? Jag tror faktiskt att det kan vara graviditeten som spökar för så här torr brukar jag inte bli i huden på vintern.
 
Det är en av många saker som är annorlunda med denna graviditet mot när jag väntade Alfons, min hud är i sämre skick rent allmänt, jag får finnar , är torr och fnasig.
Jag ska prova att ta en lång dusch och skrubba mig med lite socker och olivolja, det brukar göra susen för torra ben så det borde funka även i ansiktet?
Appropå socker och olivolja så är det kanon att skrubba hela kroppen med inför applicering av brun-utan-sol. HÄR hittar ni min BUS guide som jag skrev förra året.
 
Åh längtar tills jag får tillbaka min "vanliga hud". Jag är hellre lite "flottig" i ansiktet än snustorr:(..


Anonym    •     •  

Prova med försvarets hudsalva! Det skyddar mot kyla och annat som kan torka ut huden och gör huden smidig :)

Svar: Åh tack för tipset! Har provat helosan i ansiktet men det fungerade icket;)
Elin Kungsman


Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype