Onsdag

Godkväll fina ni!
 
Hur mår ni? jag mår bra tackar som frågar:)
Idag har vi inte gjort någonting alls, eller ja vi har ju ätit, städat och gått på promenader med Nicki givetvis men annars har det mest bara varit hemmamys idag, det är skönt med såna dagar också där man inte har något speciellt planerat.
Vi svängde in på Ica och bröt vår "handla endast på fredagar" regel då vi ändå behövde köpa blöjor. Vi passade på att köpa med oss frukt och lite godis också, nom nom!
 
Imorgon ska jag på massage och det ska bli SÅ HIMLA SKÖNT! Min rygg behöver VERKLIGEN knådas ut efter en 9 månader lång graviditet och otaliga nätter av ostkroksställning för att amma så bra som möjligt. Det är nog en heeel del muskelknutar mellan mina skuldror som behöver masseras ut, ser fram mot samtidigt som jag våndas, det gör ju SÅ ont innan det släpper.
I övrigt så har jag ett veckans höjdpunkter klipp som kommer upp på fredag som "vanligt".
På söndag åker vi till fjällen och är borta i en vecka och det ska bli så himla mysigt, så efter den veckan kommer det även upp en fjällenvlogg.
 
Nu tänkte vi kolla på ett walking dead avsnitt och sen gå och lägga oss, jag önskar er en fortsatt trevlig kväll, så "hörs" vi mer imorgon!
 
 
Kvällsgotta! bärsmoothie och fruktfat. 
 
Ananasfatet är köpt på  HM Home. Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype