Torsdag

God eftermiddag!
 Har ni haft en bra dag?
 
Här hemma har vi inte gjort många knop.Vid niotiden imorse hade jag en massagetid och jösses vad det var välbehövligt, min ryggmuskulatur var KAOS! Hela mitt skulderparti var fullt med muskelknutar och jag var dessutom lite sne. Det beror nog väldigt mycket på att jag bär runt Alfons på samma sida / axel varje dag och jag borde bli bättre på att stretcha efter mina träningspass SÅ nu ska jag verkligen försöka att tänka på det framöver och jag bokade dessutom in en ny tid i april.
 
När jag kom hem så tog jag med mig Alfons upp i sovrummet och liggammade honom varpå vi somnade och sov i nästan 2 TIMMAR, herre gud vad trött jag var efter massagen. När jag vaknade tog vi med oss Nicki ut på en långpromenad runt dyket, som är en liten sjö, och det var så himla mysigt trots att vädret var deprimerande grått.
Nu sitter jag och scrollar genom lite olika bloggar och myser i soffan.
Det blir en väldigt lugn kväll för vår del,jag är sugen på att äta något gott ikväll och  se en film, helst en riiktigt BRA film, några bra tips?
 
Morgonsmoothien. Jag kör den som vanligt en "frozen" variant.
 
Min dag började med en 60 minuters massage .Det gjorde riktigt ont på vissa partier men det var riktigt skönt att reda ut ryggen ordentligt.
 
Dagens chilloutfit. Jag har myst runt i detta "set" exakt HELA dagen.
 
En trött mami och mini sover middag.Ser ni mina snygga klämda finnar i pannan eller? Hmm undrar om min mens kommer tillbaka snart..
 
Eftremiddagsprommis runt skottsund.
 
 Mina tre hjärtan på en och samma bild, vid dyket(sjö).
 
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube,är mamma till två små pojkar,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017 . Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype