Dem baah myser..

 
Hej vänner!
 
Jag tänkte att jag skulle passa på att ge er en liten update på hur saker och ting ser ut i casa del Bergström/Kungsman nu för tiden:
 
- Alfons har fått två tänder i den nedre tandraden och han har haft det riktigt jobbigt stundvis. Det dregglas mer än vanligt och han har vissa kvällar haft så ont att vi fått ge honom Alvedon för att han ens ska kunna somna..stackarn. Vi fick en jätte bra bedövningskräm av Camilla och Marcus på midsommar som har varit guldvärt. Den heter Multimam babydent.
 
- Alfons kryper hela tiden och han drar i precis exakt allt. Hans nya grej är att ställa sig upp mot exakt allt. Det spelar ingen roll hur många leksaker jag slänger ut på golvet ALLT man kan ställa sig upp mot (soffan,tvättkorgen,datorstolen osv) är roligare.
 
- Han har sagt mamma för första gången för några dagar sen och mitt hjärta smälte likt en mjukglass i solsken. han sa MAM.. MA, klart och tydligt. Detta mamma kommer mestadels vid de stunder som han är ledsen.. än så länge;).
 
- Han har börjat BITA mig i bröstvårtorna och det gör riktigt ont. Jag har börjat säga ifrån med bestämd röst men det är lönlöst då han inte ännu riktigt förstår att han gör fel.Det värsta är att han liksom biter lite grann och sen DRAR i bröstvårtan med tänderna samtidigt som han ler. haha en riktig liten rackarunge!
 
-Huset är i stort sett färdigmålat, det är bara den där satans nocken i söderläge som inte är målad annars är huset helt vitt och det blev så himla fint!! Jag kommer visa före och efterbilder samt göra en egen renoveringsvlogg när det är helt klart.
 
-Imorgon ska Björn tattuera sig och det blir en skorpion. Alfons är ju född i skorpionenstecken och då tyckte Björn att det kunde vara roligt att tillägna honom en tattuering på det sättet istället för att skriva namnet. Jag håller faktiskt med och det ska bli så roligt att se resultatet. en vlogg från detta kommer givetvis upp på kanalen.
 
-Appropå youtubekanalen så har vi i detta NU 1948st prenumeranter. Det är HELT galet! Jag blir så himla himla RÖRD när jag går in och läser alla kommentarer som trillar in, vi måste ha slagit jackpott i bästa prenumeranterna för verkligen ALLA är så himla positva och snälla. Tänk att vår lilla kanal snart är uppe i lika många prenumeranter som Svergies största familjekanaler, DET är galet!
 
- Snart åker vi på en roadtrip i SVergie och vi sitter och planerar för fullt. Det stopp som vi helt hundra procent vet att vi ska stanna på är Oskarshamn då Björns morfar bor där. Sen vet vi inte alls vart vi hamnar, kanske Gotland eller Åland men vi får se. Vi tar med oss Nicki så det blir verkligen en familjesemester:).
 
- Björn fyller år om en vecka ungefär så jag tänkte faktiskt försöka hitta en present till honom medan han tattuerar sig imorgon. Jag vet inte alls vad jag ska köpa för något, jag tycker det är så sjukt svårt då han är så himla kräsen när det kommer till kläder och såna saker så vi får se vad det blir:).
 
 


Sofie    •     •  

Hej fina du! Nybliven följare på din youtubekanal och blogg, och ärligt talat är jag besatt. Man blir så inspirerad och glad av dina videos och inlägg. Det enda ''negativa'' är att jag har suttit fastklistrad i datorn och mobilen i två dagar nu, haha :D Om jag får tipsa er litegrann så skall ni absolut åka till Åland, väldigt härligt på sommaren. Jag bor själv här (Mariehamn) så rekommenderar verkligen. Ha det bra och hälsa med dej till din underbara familj! Kramar!

Svar: ÅÅh vad glad jag blir!! haha inte att du fastnat framför datorn och mobilen såklart men att du gillar vår kanal och att vi kan sprida lite positiv energi, precis vad vi vill göra med vår kanal <3!!:)och tack snälla för tipset! jag har faktiskt aldrig varit på Åland:) Kram!!
Elin Kungsman


Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype