IKEA

Nu har vi precis kommit hem från vår lilla tur till IKEA. Jag fick som jag "ville" och en ny tvmöbel är nu inhandlad. Det tog oss ett bra tag att  "plocka ihop" den då man måste göra plocklistan själv i deras datasystem. BESTÅserien finns ju i flera olika varianter och kombinationer, det går att bygga ihop en helt egen unik möbel om man vill så därför gör man "plocklistan" själv.
Vi valde  dock en möbelkombination som redan finns för enkelhetens skull, jag visar er när den står på plats och är ihop monterad.
 
Det tog oss en bra stund att lista ut hur vi skulle få ihop den där plocklistan då det  inte var helt självklart haha.
 
Vi passade på att äta lunch på IKEAs resturang.
 
 Björn rände runt bland hyllorna för att få ihop alla delar på plocklistan medan jag mest bara pratade med en nyvaken Alfons.
 
 Dagens makeup, it´s all about that highlighter!
 
 Dagens outfit. Jag älskar min fina knytkofta från Chiara forthi, favvomärket för tillfället,då det har bra kvalite,pris och passform. Ni hittar den HÄR och jag har min i storlek small.
 


Nelly    •     •  

Åh jag har stått där och byggt ihop både till oss och till mina föräldrar 😂
Dock super nöjda då man kan bygga och göra som man vill 😀 vi har också den som tvbänk.

Svar: Haha ja det tog ett tag för oss att fatta hur man fick fram lådor och luckor i systemet. Men det är ju verkligen jätte smidigt att kunna bygga ihop en möbel precis som man vill ha den!:)
Elin Kungsman


Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype