Världens största klump i magen

Usch jag har haft en fruktansvärd kväll... jag känner gråten bränna bakom ögonlocken hela tiden och jag känner mig som världens sämsta mamma..
Jag tappade Alfons i trappen!!! förstår ni skräcken,chocken och hjärtattacken!? och vi ska inte tala om det dåliga samvetet även om det var en olycka så känns det så fruktansvärt hemskt..
Jag skulle gå upp för trappen och när jag kliver på första trappsteget kommer Nicki och går mitt framför mig!? varpå jag trampar på henne och snubblar, rakt fram och tappar Alfons som landar på ett trappsteg! Tur i oturen så faller han inte så högt och inte på någon kant utan på själva trappsteget, han slog dock i huvudet och började såklart gråta jätte mycket:( jag plockar genast upp honom och hunden får den största utskällning hon någonsin fått i hela sitt liv.. hon ligger fortfarande kvar i hallen och skäms.
Efter att den största chocken lagt sig och jag ammat Alfons så var han precis som vanligt skrattar och pratar på, inte ett märke eller ens en bula syns till men i mamma hjärtat sitter tusen knivar och en miljon TÄNK OM tankar..
TÄNK OM jag ramlat på väg ner och inte upp?!
TÄNK OM han ramlade med nacken mot kanten av ett trappsteg och bröt nacken
TÄNK OM jag ramlade PÅ honom med hela min tyngd
.....ja ni fattar. det bara eskalerar.
 
Barn tål mer än man tror och han kommer garanterat att göra sig illa fler gånger i sitt liv men det gör det ju inte bättre för det.. den där känslan av att man är värdelös kommer gnaga ett bra tag till :(. Vi får se om jag vågar sova något i natt, jag vakar över honom som en hök just i detta nu!
 
Mitt älskade älskade barn! Jag vill inte ens tänka på hur livet skulle vara om jag förlorade dig.. :S
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube,är mamma till två små pojkar,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017 . Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype