Sista dagen på året!

Hej fina ni!
 
Idag är det årets allra sista dag och det infinner sig alltid en speciell känsla när det nya året ska firas in. Jag känner mig alltid hoppfull och inspirerad när nyårsafton närmar sig. Jag sätter nya mål, strukturerar upp gamla och nya drömmar och känner mig alltid positivt inställd till att det nya året blir bra.
Jag är i grund och botten en positiv människa som dagdrömmer mycket och ofta. Jag tror genuint att varje ny dag är en ny möjlighet och jag tror att livet är oändligt. Det är aldrig för sent och man blir aldrig för gammal för att förverkliga sina drömmar vad det än må vara, det enda som egentligen håller oss tillbaka är vad vi TROR att andra tycker om oss, vilket ofta brukar visa sig vara raka motsatsen. 
Jag tror att vi är så hjärntvättade av hur samhället ser ut idag att vi hämmar oss att nå vår sanna potential, vi TROR att det förväntas så mycket av oss när det i själva verket inte alls är så. Det enda vi förväntas göra är att ta tillvara på våra unika egenskaper och göra det bästa av dem samt att vara lycklig.
 
Gud vad jag zoonar ut nu känner jag men jag tror ni förstår vart jag vill komma. Gör det DU vill med 2017, skit i vad du TROR att andra förväntar sig av dig. Ditt ansvar är att ta tillvara på DITT liv och din lycka, inget annat för gör du det kommer det automatiskt att smitta av sig på din omgivning, mår du bra mår också människor i din närhet bra. Positiv energi smittar och visst känns det förbannat bra;).
 
 Mitt enda mål 2017:
 
Att ta tillvara på det jag har och göra det bästa av det. 
Jag tror att man måste uppskatta det man har idag för att komma vidare avsett vad det är för drömmar man har så det kommer vara mitt mål 2017. Jag ska maximera ytorna i det hus vi redan har och verkligen göra det till VÅRT hus istället för kika runt på andra hus/ nyckelfärdiga hus. Jag har insett att den där hemtrevliga känslan ligger inte i storleken på huset utan i det där lilla unika och personliga.
Jag vill lära mig att maximera min självkänsla och uppskatta allt jag redan är idag och inte blicka framåt på allt jag "kan bli". Jag vill inte längre finna min inspiration via sociala medier utan jag vill hitta det i mig själv, så mindre scroll tid i sociala medier för min del 2017;).
 
 Jag passar på att önska er ett riktigt bra avslut på 2016 och en ännu bättre start på 2017! GOTT NYTT mina fina!<3
 
Nyårsafton förra året. I år ska vi fortsätta traditionen med familjefoto. I år kommer Alfons vara betydligt mycket större och jag betydligt mycket "tjockare";). Detta är en tradition som vi kommer fortsättta med varje nyår och det kommer vara så himla roligt att se tillbaka på när pojkarna blir stora:*) både för oss och för dem.  Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype