Godmorgon onsdag!

Godmorgon fina ni!!
 
Idag skiner solen i Sundsvall, Alfons är både matad och bytt på och han sitter just nu och leker på golvet, pappa Björn sover och jag passar på att läsa min mail och fixa med lite praktiska saker. Eller "praktiska" jag kikar runt på webshoppar och shoppar bland annat lite mer kläder och skor till Alfons. Att shoppa barnkläder har blivit min nya last!
Jag har nog aldrig fått så många bonuscheckar från H&M som jag har fått det senaste året haha.
 
Vad händer annars då?
När Björn vaknar tänkte jag att vi skulle ta oss till återvinningen och slänga massor av kartonger och glasflaskor som bara står och skräpar på vår bro för tillfället.
Jag tänkte dessutom att vi skulle svänga förbi djuraffären och köpa nytt shampo till Nicki och sen tänkte jag försöka hinna trimma henne innan Björn börjar jobbet, vi får se hur det går med det;).
 
Alfons är förövrigt en riktig liten rackarunge och han skrattar när vi "skäller" på honom. Jag har så otroligt SVÅRT att hålla mig för skratt dessutom så jag börjar bli lite orolig att han kanske blir jätte olydig om detta fortsätter:S
HJÄLP!! hur gör man!? brukar sånt där släppa?
 
 


Lotta    •     •  

Haha alltså de gör Alva med😂 tills jag faktiskt blir riktigt arg, då kastar hon sig på golvet å skriker istället🙈😂

Svar: Haha ja och då får man så himla dåligt samvete! men det känns ju som att man måste visa vart gränsen går så de inte blir ofärskämda små monster;)
Elin Kungsman


Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype