Trött mami, frukost på sängen och liljor

Godkväll i stugan!
 
Det blev ingen träning idag då jag var alldeles för trött så jag passade på att sova istället. Alfons har i några nätter i rad varit lite bökig och med det menar jag inte att han skriker eller på något sätt har ont utan han är bara väldgt RÖRLIG om nätterna. Jag tror att det är i sömnen för han ligger liksom och sparkar och små gnäller med stängda ögon. Han rullar dessutom runt en hel del och varje gång jag ska lägga honom till mig för att amma honom så vill han rulla över på mage och äta?! så vi har lite av en "brottningsmatch" om nätterna. Det brukar börja vid fyra tiden och sen hålla på till runt sextiden varpå han sedan somnar och sover till sju/halv åtta.
 
Imorse gjorde jag en frukostbricka till Björn för det förtjänar han verkligen. Han jobbar så himla hårt och tar hand om både mig och Alfons. Betalar i stort sett allting, hjälper till med Alfons trots att han ska upp och jobba tidigt och klagar aldrig. Han är vår hjälte och Alfons skulle inte kunnat få en bättre pappa<3. Björn jag ÄLSKAR dig!
 
Idag när vi svängde in på Ica så köpte jag med mig mitt favoritte från Lipton och en stor bukett liljor som just nu pryder avlastningsbordet. Jag ville snygga till fotöljhörnan lite då jag planerar på att göra en (seriös) video vilket betyder sminkad och seriös videosetup. kanske blir det en storytime eller en tag video, vi får se vad vi/jag får till helt enkelt.
 
Jag gjorde en frukostbricka till Björn imorse bestående av marmeladmackor,banansmoothie,kaffe och resorb.
 
Påfyllning av mitt favvote inhandlades på Ica idag. 
 
 En stor bukett liljor fick också följa med hem. Jag tänkte försöka hinna med att filma en ny video till youtubekanalen imorgon. Vi får se vad det blir, kanske en storytime.
 
Såhär spenderade jag min eftermiddag trots det fina vädret. Jag har varit så fruktansvärt trött idag pga av en stökig liten man inatt.
 
 Dagens middag bestod av schnitzel,ris och remoladsås. I glaset är det Loka crush päron.
 
 Alfons är väldigt lik mig men när han ler så tycker jag att han är mest lik Björn. Han har ett leende som går rakt in i hjärtat PRECIS som sin far:*).
 
 
 
 Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype