Tips!

Idag tänkte jag tipsa om ett jätte roligt tvprogram som finns på svtplay, det heter Upp till bevis. SÅ himla roligt program och det leker VERKLIGEN med våra fördomar. Det är ett perfekt program att kolla på med hela familjen, vi kollade på det för första gången när vi var i fjällen och jag blev hooked på en gång.
 
Så här står det i programbeskrivningen:
Två lag, med två kända personer i varje, tävlar i att para ihop rätt person med rätt yrke i en panel bestående av sex vanliga svenskar. Det gäller för lagen – och tittarna – att försöka lista ut vem som är till exempel veterinär, polis, gymnastiklärare, florist eller pilot. Vad säger första intrycket om en person och kan de tävlande se förbi sina fördomar?
 
 Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype