Lördag

Godmorgon på er!
 
Vart tog våren vägen?! Nu har det, i en veckas tid, varit ett himla skiftande i väderleken(iallafall här i sundsvall), ena dagen snöar det för att i nästa vara solsken? Ena dagen är det varmt för att i nästa vara riktigt kallt:S Det är så svårt att klä mini när vädret skiftar så himla mycket, tycker inte ni det?
 
men nog om det, idag är det lördag och jag ska försöka få till är ett gympass, det var SÅ länge sen jag var där och jag behöver verkligen gå igenom alla muskelgrupper ORDENTLIGT. Björn jobbar natt så det blir inte så mycket annat gjort idag än träning,tvätt, städ och givetvis familjemys.
 
Appropå något helt annat,de var ju inget Upp till bevis igår! tydligen sändes det bara fyra avsnitt!? :( jag tyckte ju att det var ett riktigt bra program, jag hoppas verkligen att de gör fler säsonger.
 
Jag hoppas ni får en toppen fin lördag! Kram
 
Gårdagens middag blev en vegetarisk paj med massor av olika grönsaker. Mumma!
 
 Till det drack jag gurkvatten vilket är så sjukt underskattat.
 
Mammas lilla charmtroll <3.
 
 Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype