BVC besök

Lilleman kissar nästan ner sköterskan, som vanligt haha/ lillIindianen får sitt huvudomfång mätt. Det låg på 36,2cm sist och nu ligger det på 37cm / Vågen visar 4230g.
 
Ja lilleman har fortfarande inte fått ett namn men snart är det spikat, vi behöver bara känna på det ett litet tag till. Stackars barn som fått gått namnlös i nästan 1 månad.
Idag har vi iallafall varit på BVC besök och det gick som vanligt väldigt fort och bra. Han har dock fått en liten irritation runt naveln men det verkar inte vara någon fara utan det enda vi skulle tänka på var att göra rent med en tops och vatten och om det inte blev bättre skulle vi höra av oss.
Idag är lilleman 3 veckor gammal, 54cm lång och väger 4230g, han följer kurvan stadigt och ligger till och med lite över på vikten, haha mammas tjockismjölk. Jag funderar faktiskt på att ringa till BB och kolla hur jag ska göra om jag vill skänka mjölk då jag ändå har så pass mycket mjölk över, det "sympatirinner" fortfarande från ena brösten när jag ammar på det andra och mina bröst är spända och läcker varje morgon.
Jag läste att de efterlyser mjölk från mammor som har bebisar mellan 0-3månader så vill jag skänka mjölk måste jag göra det ganska snart, tiden går ju så fort, lilleman är ju snart 1 månad gammal.
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube,är mamma till två små pojkar,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017 . Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype