Tips inför nyår: Brun-utan-sol Guide

Vackra Jaclyn Hill visar hur man får till en jämn och snygg Brun utan sol bränna med Loving Tan.
 
Jag är ett fan av Brun utan sol, varför kan ni läsa om här.Jag använder märket Loving Tan (här) och det gör jag för att jag tycker att den ger det mest naturliga resultatet,jag har den i färgen ultra dark. Den mousse som jag använder ska sitta i 6h och sen tvättar man av den,man blir verkligen jätte brun, det går säkert att ha den i fler timmar om man vill bli ännu brunare men jag brukar tvätta av den efter 6h, jag tycker det räcker alldeles utmärkt.
 
Mina tips på hur man får till en fin BUS bränna:
 
1.Exfoliera och återfukta:Hemligheten till en snygg brun-utan-sol bränna är att först duscha och raka sig noga, jag brukar skrubba huden med socker och olivolja i duschen då blir huden både mjuk,återfuktad och exfolierad. Därefter brukar jag smörja in mig med hudlotion på de ställen där huden fortfarande kan vara torr tex armbågar.
 
2.Applicering:Jag brukar inte smörja in mig med BUSen direkt  efter duschen utan jag brukar vänta tills huden har sugit åt sig all fukt och torkat lite annars är det lätt att man får ränder och produkten "glider" inte lika bra på huden när man försöker smörja in den.
 
3.Värkingstid: Alla BUS produkter är olika vad gäller värkningstiden men den jag har ska sitta i 6h därefter brukar jag tvätta av den. De går givetvis att ha produkten längre och då blir man ofta lite brunare. Ett tips medan man låter den värka är att inte ha så mycket åtsittande kläder under tiden och inte vara ute och röra på sig så mycket eftersom man kan börja svettas eller skava bort produkten innan den är ordenltigt "aktiverad".
 
Blanda olivolja och socker i en liten skål och ta med in i duschen, den perfekta skrubben inför BUS applicering.
 
Före // Efter 3h // Efter en natt och dusch nr2.
 
 
 
 Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype