Wanties till köket!

 
 
Tekanna Ellos // vita kastruller från Eva Solo,Rum21 // Smeg brödrost Elgiganten // Smeg vattenkokare Cervera // SMEG fläkt
 
Här ser ni lite av de sakerna jag skulle vilja updatera köket med när vi renoverat det. Jag älskar verkligen Eva Solos vita kastrullserie, ni som följt mig länge vet att jag tipsade om dem (inlägg här)  för några år sen och har velat ha dem sen dess men de är rätt dyra, runt 800kr per kastrull!! Jag tror de kommer passa in i vårt nya kök vare sig vi väljer svart eller vitt men just nu lutar det faktiskt mest mot svart;).
 
 
 
 


Angelina    •     •  

Hello =)
Jag tänkte bara slänga in ett litet tips till dig på Eva Solo kastrullerna där du nu kan få 3 st för 1000:- =D
https://www.kitchnsverige.se/natbutik/grytor-och-pannor/grytor-och-pannor/256671/

Älskar de själv och var en utav de bästa köpen till köket som vi har gjort.

Älskar din/era vloggar med, btw ^.^
En massa kärlek till er <3

Svar: Ååh tack för tips! Måste in och kika dör det låter som en riktigt bra deal! Tack snälla för de fina orden, kram<3!!
Elin Kungsman


Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype